ThisIsTheLifeOfSandra

Alla inlägg under mars 2012

Av Sandra - 22 mars 2012 21:04

Mått lite halv bra idag.. Vaknade flera gånger inatt för jag jag var såå varm.. Hade as ont i halsen och låg och svalde hela tiden.. När jag gick upp kändes mitt huvud som en tickande bomb.. Jag frågade mig själv: Ska jag verkligen gå till skolan? Äähhh, ja! Bättre än att sitta hemma och glo! ;) Det bliv bättre under dagen :)

Slutade vid 2, då stack jag å Anki till stallet :)) Tog in Juffe direkt å gjorde i ordning honom. Vi bestämde oss för att idag skulle vi tölta! Och jag lovar, vi försökte! xd

Det slutade dock med att vi fick ge upp då vi ridit i kanske en timme, men Juffe var svettig pga att han har kvar en del vinterpäls. Ska rida lektion imorgon, så jag får väl försöka då med :)

Lägger upp filmer sen med, men har lite matte att göra nu, så nu kommer bara bilderna. 


Ha de gött! :)


 

Fina hästarna! :)





 

       

Söööööte!! :'')



 

Gullan fick vara med baaara för att hon är såå söööt!


Haha, jag kämpar med att komma in.. Ljüfer ser lite uttråkad ut.. xd


                 

 

           

               


 

Av Sandra - 15 mars 2012 20:15

Helt plötsligt ramlade det in en massa människor på min blogg, antagligen via film-klippen. Kul! :)

Imorgon är det fredag (IGEN!) vilket innebär ridlektion! :) Ska bli första lektionen på Ljüfer, ska bli kul då min ridlärare INTE är en specialist på islänningar ;) Haha, kommer få försöka klura ut det mesta själv med andra ord.. 

På lördag ska jag hjälpa till på knatte-lektionerna. Vid 1 hämtar min morfar mig och Erika och så åker vi till Jan Brinks gård där han ska ha hingstuppvisning! :D Efter 1-2 timmar där åker vi tillbaks till Tyringe då Erika ska rida lektion för mig på Juffe! :D ^^ EFTER det ska jag Vilma och Linnea rida ut :) På söndagen kommer jag försöka få till ett dressyrpass på Juffe, om det inte är jätte fint väder - kan inte låta bli att rida ut då! ^^


Jaja, nu vet ni vad som väntar, ska försöka ta en massa bilder så det blir lite roligare att läsa min blogg! :)

Jätte kul att ni kommenterar, blir mer mottiverad till att blogga då!

Kram på er alla :)


Marco plutten <3


   

Av Sandra - 14 mars 2012 22:01

Ni som är yngre än mig bör inte göra detta, dvs filma samtidigt som ni rider. Det kan bli riktigt farligt!





 

 
 

Av Sandra - 14 mars 2012 21:00

För en gångs skull har jag något att skriva om! :D

Slutade vid 14.20 ungefär och stack hem till Vilma då :) Halv 4 skjutsade hennes pappa oss till stallet. Jag tog in Juffe direkt och gjorde honom i ordning. När jag var klar gick vi ut i padocken och jag började skritta fram honom. Vilma och LInnea kollade på och Vilma tog bilder :) Jag passade och travade lite med där inne. Sen tänkte jag rida ut så Vilma och Linnea följde mig en bit och tog bilder under tiden. 

Jag red till galoppbacken och tillbaks. En av de underbaraste ritterna någonsin

Han var helt underbar att rida ut på själv. Helt orädd, försökte inte vända, lyssnade på mig, gjorde allt jag bad honom om, stack inte, busade inte. Är lite smått förälskad i honom..

Dessutom så var det otroligt fint väder med! :) Kunde inte blivvit bättre


Här kommer bilderna iallafall :)


                             

Tror att jag har gått å blivit kär..






 

Av Sandra - 13 mars 2012 18:40

Jenny är världens snällaste!

FIck detta smset av henne idag:

"Inga krav nu.. Jag vet att du gillar islänningar och kan rida bra! Därför frågade jag dig :) Ha super kul med honom nu :) Kram"

Gissa om det känns bra när hon litar på mig och låter mig göra vad jag vill med Ljüfer?! Är fruktansvärt glad över att jag känner så pass underbara människor!

Kommer inte göra dig besviken Jenny, jag kommer ta hand om prinsen så gott jag kan!


Tänkte rida ut en sväng på honom ensam imorgon, så jag tog hem all läxa denna veckan idag.. -.-' De va inte lite precis.. Aja, jag kan inte vänta tills på fredag att få rida honom igen, så då får jag plugga sten hårt idag! Hade tänkt träna på tölten och tänkte filma lite :p Kanske hittar någon som kan fota lite, men det är inte säkert. 

Inatt kommer jag somna helt utmattad efter allt plugg och förväntansfull inför imorgon!


Ha de gött allesammans!


 

Iiih, längtar! ^^


 

Av Sandra - 12 mars 2012 11:36

Jag suger på att blogga xd Men jag har verkligen inget roligt att skriva om..

I fredags red jag Sunny, det gick väl bra. I lördags var jag på stan med Ida, Emma och Linda. Köpte en klocka, 2 tröjor, nagellack och en "smyckes hand" :) Efter det kollade vi på film och pratade om gamla minnen

Igår (söndes) tåg jag å Anki tåget 10.35 till Tyringe. Erika mötte oss och vi 3 gick till stallet. Jag hade övertygat Erika om att rida på Ljüfer några varv i padocken. Hon har varit livrädd för hästar, men på 5 minuter lärde hon sig att stanna, starta och svänga - det är vad jag kallar grymt! Stolt över dej knas! :*

Efter det red jag på Docka, Agnes på Habban, Emelie på Madison å Jenny på Ljüfer ut i skogen. Efter en stund bytade jag å Jenny för att jag skulle få testa Ljüfer i skogen - han var helt underbar! Pigg och frammåt, men han lyssnade och väntade på klartecken från mig. Det kommer bli mååånga skogsturer framöver! Funderar på att rida ut denna veckan. rider aldrig mitt i veckan, men han är helt fantastisk..

Detta var även sista gången Jenny skulle rida Ljüfer, så vi bytade hästar igen. Docka var så satans pigg haha xd När vi skulle galoppera och jag gav henne galoppskänkeln, gjorde hon värsta bocksprånget och satte sen av i galopp haha pluttan :*

Riktigt kul, och Jenny är så sjukt snäll, tack snälla du för att jag kommer få ta hand om lille prinsen!


 


 

Av Sandra - 8 mars 2012 18:00


I tip toe around your questions, 

why you gotta dig so deep?

I've been trying, trying

Hold my head up high

I've been lying, lying

Keeping it all inside,

trying not to trust you

Cause I don't want you to love me

If you don't wanna love me for me


 


 

 

Av Sandra - 7 mars 2012 20:04

 

(Ett udda gäng, men fy vad vi har roligt!)



2 av mina underbara vänner är Emelie http://lifeaccording2me.devote.se/ och Agnes http://aggekp.bloggplatsen.se/. Jag och Emelie har känt varandra i cirka 7 (!!!) år snart. Vi lärde känna varandra genom stallet. Både hon och jag började rida på Röinge Ridklubb 2005. Jag kommer inte ihåg hur vi blev vänner, men det är något som jag verkligen inte ångrar. Emelie blev som min egna lillasyster. Om det var något, fanns hon där och stöttade mig. Emelie är en så härlig människa, man kan inget annat än må bra i hennes närhet


 


Agnes och jag lärde känna varandra år 2007, även genom rrk :) Vi gick på samma skola då, jag i sexan och hon i fyran. Efter att vi lärt känna varandra började jag hälsa på henne i skolan, vilket alla hennes kompisar tyckte var as coolt ;) Haha lol.. 

Även Agnes blev som min lilla syster, vet inte hur många gånger hon har tröstat mig och fått mig att le efter alla tårar <3 En vän som Agnes borde alla ha <3


 


Dessa 2 tjejer får mig att glömma alla mina bekymmer och sorger och istället att blicka frammåt. Jag vet att jag har gjort fel, att jag gjort er ledsna. Ni inser inte hur mycket jag ångrar det..

Jag är glad att jag har Er att vända mig till om det är något. Med Er kan jag vara mig själv, precis så som jag är utan att skämmas. 


 

Vet inte vad jag skulle göra utan er, älskar er



 








Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Omröstning

Vad är roligast att läsa om på min blogg?
 Kaninerna
 Stallet och hästarna
 Vanlig dag

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Kaninerna


Ovido - Quiz & Flashcards